راهنمای خرید

ساعت تیسوت بهتر است یا سیتیزن: انتخاب با شماست!

ساعت تیسوت بهتر است یا سیتیزن: انتخاب با شماست!

ساعت‌های سیتیزن سرشار از نوآوری‌هایی هستند که به خاطر آن در سراسر جهان شناخته شده‌اند. Citizen شهرت بسیار زیادی دارد که پس از یک قرن نوآوری و گسترش فهرست مدل‌های خود به دست آورده است. سیستم حرکات کوارتز، Eco-Drive و مکانیکی از جمله مکانیسم‌های مشهور برند سیتیزن هستند. تیسوت هم جزو برندهای معروف و لوکس ساعت سوئیسی است که جذابیت‌ها و ویژگی‌های خاص خودش را دارد. به همین دلیل، بسیاری از مشتریان مرددند و می‌خواهند بدانند ساعت تیسوت بهتر است یا سیتیزن؟ هنگام مقایسه ساعت تیسوت و سیتزن با یکدیگر، باید به چند فاکتور کلیدی مانند کیفیت ساخت، طراحی و قیمت ساعت توجه کنید و هر برندی که این سه عامل را به بهترین نحو متعادل کند، بدون شک برنده خواهد بود. در این مقاله قصد داریم به طور کاملاً اختصاصی، به مقایسه دو غول دنیای ساعت، یعنی سیتیزن و تیسوت بپردازیم. از شما دعوت می‌کنیم با ما همراه باشید.

ساعت تیسوت

Tissot در سال 1853 توسط Charles-Félicien Tissot در سوئیس تأسیس شد و شهرت خود را با ساخت ساعت‌های جیبی با روکش طلایی بسیار باکیفیت به دست آورد. پس از آن، تیسوت در سال 1930 با امگا ادغام شد و اکنون هر دو برند، ساعت‌های لوکس زیادی را تحت لیسانس شرکت سواچ تولید می‌کنند که هر دو در سال 1983 بخشی از آن بوده‌اند. با این‌حال، ساعت‌های لوکس و مقرون‌به‌صرفه تیسوت گاهی با ساعت‌های دیگری مانند سیتیزن مقایسه می‌شوند و طرفداران این دو برند را با این چالش مواجه می‌کنند که ساعت تیسوت بهتر است یا سیتیزن؟

قبل از ظهور فناوری زمان‌سنجی کوارتز، ساعت‌ها اقلام نسبتاً گران‌قیمتی محسوب می‌شدند. تولید ساعت‌های مکانیکی با صدها قطعه ریز و درشت، بسیار زمان‌بر و مونتاژ آن‌ها کار فشرده‌ای محسوب می‌شد. در نتیجه، اکثر مردم فقط یک ساعت داشتند و مفهوم ساعت برای اهداف یا موقعیت‌های خاص مثل ساعت‌های ورزشی، ساعت‌های مجلسی، ساعت‌های مسافرتی و…، هنوز متصور نشده بود.

ساعت تیسوت میراث برند Vintage Chronograph 808A نیز به شمار می‌رود. این تاثیر در مدل‌های قدیمی مانند Tissot Chronograph مرجع 808A در دهه 1960 نیز دیده می‌شد. این ساعت مچی که از فولاد ضدزنگ ساخته شده و اندازه آن 34 میلی‌متر بود (که کاملاً مطابق با اولویت‌های آن زمان بود)، دارای یک قاب پیچی ضدآب، یک تاج سیم‌پیچ بزرگ و پمپ‌هایی برای عملکرد کرنوگراف بود.

با این حال، شکل کلاسیک قاب و لبه‌های پخ‌دار بلند آن، همگی ظاهری کلی برای آن ایجاد می‌کردند که اگر با کت و شلوار و کراوات ست می‌شد، استایلی عالی را به وجود می‌آورد. علاوه ‌بر این، صفحه نورانی و علامت‌های تله‌متر و سرعت‌سنج در مقیاس‌های جداگانه نشان می‌داد این ساعت برای عقربه‌های نورانی خود از تریتیوم استفاده می‌کند.

میراث غنی تیسوت را می‌توان در ساعت‌های مدرنی که همچنان تولید می‌کند مشاهده کرد.

در حال حاضر، تیسوت مجموعه وسیعی از ساعت‌های لوکس را تولید می‌کند که از مدل‌های مکانیکی و کلاسیک گرفته تا ساعت‌های ورزشی با تکنولوژی پیشرفته با حرکات کوارتز و کریستال‌های یاقوت کبود حساس به لمس را شامل می‌شود. با این حال، با وجود استقبال از روندها و فناوری مدرن در مجموعه بسیار متنوع خود، تیسوت همچنان به همان ارزش‌های اصلی که همیشه داشته، پایبند است و میراث غنی این برند را می‌توان در ساعت‌های مدرنی که همچنان تولید می‌کند نیز مشاهده کرد.

یکی از قواعد مهم در مورد گروه سواچ این است که طیف گسترده‌ای از برندهای ساعت را در خود جای داده است و هر کدام (کم و بیش) سطح خود را نسبت به سایرین حفظ می‌کنند، اما نهادهای جداگانه خودشان را دارند. با این حال، همه آن‌ها از منابع جمعی یکی از بزرگ‌ترین بازیگران جهان در صنعت ساعت نیز سود می‌برند. مزیت این ائتلاف برای مصرف‌کنندگان این است که برندهای انتهای طیف سواچ مانند تیسوت که مقرون‌به‌صرفه‌تر هستند، می‌توانند ساعت‌هایی را ارائه دهند که ارزش بی‌نظیری را برای صنعت ساعت سوئیس به ارمغان آورده‌اند.

بیشتر بخوانید: ساعت کاسیو بهتر است یا سیتیزن

ساعت سیتیزن

سیتزن یک برند ژاپنی ساعت است که در سال 1918 تأسیس شد و در ابتدا به عنوان مؤسسه تحقیقاتی ساعت شوکوشا شناخته می‌شد. بیش از یک قرن بعد، سیتیزن با نوآوری‌هایی مانند حرکت اکودرایو، کوارتز و کرونومستر به یک غول ساعت‌سازی نام آشنا تبدیل شد. دفتر مرکزی این برند که قبل از جنگ جهانی دوم با تلاش سرمایه‌گذاران سوئیسی و ژاپنی راه‌اندازی شده بود، اکنون در توکیو قرار دارد و گفته می‌شود Citizen Group بزرگ‌ترین بازیگر صنعت ساعت‌سازی جهان است.

در دهه 1990، Citizen خود را به برندی تبدیل کرد که عمیقاً به دقت و نوآوری اهمیت می‌داد. ساعت‌های اتمی 1993 اولین ساعت‌های نوع خود بودند که توانستند برای همگام‌سازی با ساعت‌های رادیویی استفاده شوند و بالاترین سطح دقت را ارائه دهند. به طور مشابه، سری محبوب Chronomaster سیتیزن هم به طرز چشمگیری دقیق است و فقط در ژاپن به صورت عمده به فروش می‌رسد.

سیتیزن برندی است که برای توسعه ساعت‌های سازگار با محیط زیست گام‌های مؤثری برداشته است. ساعت‌های Q&Q SmileSolar آن کاملاً بدون باتری هستند و با کمک فناوری اکودرایو با استفاده از اشعه‌های خورشیدی شارژ می‌شوند؛ به این معنی که اگر آن‌ها را در فضای باز بپوشید، همیشه شارژ خواهند داشت. حتی برخی از مدل‌ها بر اساس تغییرات دمای پوست کاربر شارژ می‌شوند! با این حال، نسخه‌های اولیه Eco-Drive نگرانی‌هایی را در مورد گرمای بیش از حد و انفجار احتمالی ایجاد کردند. از آن زمان، Citizen سخت تلاش کرده تا ساعت‌های ایمن و سازگار با محیط زیست بسازد. چون از نظر سیتیزن، ایمنی مصرف‌کننده حرف اول را می‌زند!

سیتیزن برندی با گام‌های مؤثر برای توسعه ساعت‌های سازگار با محیط زیست

امکانات و ویژگی‌های ساعت تیسوت

ساعت‌های اتوماتیک تیسوت با انرژی شخصی که آن‌ها را می‌پوشد، کار می‌کنند. حرکت Powermatic 80 دارای 80 ساعت ذخیره انرژی است که نیاز به شارژ مجدد را حتی تا 3 روز برطرف می‌کند. مدل Swissmatic نیز یک نوآوری واقعی در صنعت ساعت‌سازی است. البته مدل‌های رده بالای تیسوت از طراحی چشمگیر و زیبایی منحصربه‌فردی برخوردارند.

برای افرادی که دوست دارند بدانند ساعت تیسوت بهتر است یا سیتیزن، این موضوع هم می‌تواند جالب باشد که ساعت‌های مکانیکی تیسوت به طور متوسط شامل 100 قطعه ریز هستند. چرخ تعادل در قلب حرکت قرار دارد و دقت این ساعت‌ها را تضمین می‌کند. فنر تعادل و بالانس هم با حرکت ثابت خود به سمت عقب و جلو، زمان را به قسمت‌های مساوی تقسیم می‌کند و دقت را افزایش می‌دهد. حرکات فنر تعادل که نوسان نامیده می‌شود، همان چیزی است که باعث تیک تیک ساعت می‌شود. کل نوسانات چرخ تعادل معادل 385000 دور در روز است.

از آن‌جایی که میدان‌های مغناطیسی تولیدشده توسط لوازم الکترونیکی (تلفن همراه، کامپیوتر، رادیو، مودم و غیره) در زندگی روزمره وجود دارد، تیسوت یک آلیاژ جدید مبتنی بر تیتانیوم در لبه ساعت‌های خود ایجاد کرده است تا دقت آن‌ها را حفظ کند.

در واقع از هنگامی که اشیاء الکترونیکی در دهه 1930 ظهور کردند، تیسوت شروع به استفاده از تخصص خود کرد تا از تداخل میان حرکات ساعت و میدان‌های مغناطیسی تولید شده توسط وسایل الکترونیکی جلوگیری کند. با این ‌وجود، میدان‌های مغناطیسی همچنان یکی از دغدغه‌های ساعت‌سازان بود. با ورود سیلیکون به عنوان ماده‌ای جدید برای ساخت اجزای کنترل حرکت، Tissot توانست مقاومت بسیار بیشتری در برابر میدان‌های مغناطیسی تولیدشده توسط اشیاء روزمره مانند تلفن همراه، تلویزیون، کامپیوتر، سشوار، رادیو یا درهای مغناطیسی ارائه دهد.

ورود سیلیکون برای ساخت اجزای کنترل حرکت، Tissot توانست مقاومت بسیار بیشتری در برابر میدان‌های مغناطیسی ارائه دهد.

کریستال یاقوت کبود به کار رفته در ساعت‌های تیسوت، مقاومت بسیار بالا در برابر ضربه و خوانایی برتر صفحه نمایش را ایجاد می‌کند. از آنجایی که این ماده پس از الماس قوی‌ترین ماده است، به دلیل قدرت ضدخش آن در ساعت‌های ظریف استفاده می‌شود. کریستال‌های یاقوت کبود در اشکال مختلف تخت، گنبدی و مقعر می‌توانند به ساعت جلوه‌های مختلفی ببخشند.

در واقع، تیسوت متعهد شده است که اصل و کیفیت – از جمله رنگ، شفافیت و قیراط – یاقوت‌ها و الماس‌های ساعت‌هایش را تضمین کند. تمام الماس‌های تیسوت الزامات صدور گواهینامه فرآیند کیمبرلی (یک سیستم بین‌المللی برای تأیید الماس‌های خام) را برآورده می‌کنند.

طلا یکی از گرانبهاترین و ارزشمندترین فلزات جهان است، چون علاوه بر درخشندگی و زیبایی، غیرقابل اکسایش، نامحلول و غیرقابل تغییر است. تیسوت در ساعت‌های خود از طلای 18 عیار استفاده می‌کند که شامل 75 درصد طلای خالص همراه با مخلوطی از نقره و مس است. مادر مروارید که در اعماق دریا شکل می‌گیرد و دارای ویژگی‌های بسیار منحصربه‌فردی است نیز در برخی ساعت‌های تیسوت استفاده می‌شود. این مروارید به دلیل رنگین کمانی بودن خود، باعث می‌شود هیچ دو نمونه ساعت تیسوت شبیه هم نباشند.

سرامیک که به عنوان یکی از سخت‌ترین مواد شناخته می‌شود، برای دهه‌های متوالی در ساعت‌های Tissot مورد استفاده قرار گرفته است. این ماده برای قسمت‌های خارجی ساعتی که در معرض خراش و ضربه‌های روزانه باشد، مناسب است. مواد تشکیل‌دهنده سرامیک، اکسید آلومینیوم و زیرکونیوم است که این ویژگی را دارند که هرگز اکسید نمی‌شوند. این یعنی ساعت تیسوت هرگز درخشش خود را از دست نمی‌دهد و به دلیل خواص ضدحساسیت خود برای هر مچ دستی مناسب است.

ازسوی‌ دیگر، تمام قاب‌های ساعت تیسوت توانایی مقاومت در برابر ضربه، فشار و همچنین نفوذ مایعات، گازها و گردوغبار را دارند. همچنین، تیسوت از سبزترین منابع انرژی برای تأمین انرژی مجموعه نمادین T-Touch خود استفاده می‌کند: Expert Solar و Connect Solar از طریق سنسورهای خورشیدی کوچکی که روی صفحه ساعت قرار دارند، نور را جذب می‌کنند. این فناوری پایدار به تیسوت امکان می‌دهد ساعت‌هایی بسازد که چندین ماه بدون نیاز به شارژ مجدد کار کنند.

تیسوت اولین ساعت لمسی خود را 20 سال پیش ساخت. این ویژگی با تکنولوژی بالا، ارگونومی ساعت را بهبود می‌بخشد و استفاده از آن را منحصربه‌فرد و بصری می‌کند. شما می‌توانید با مجموعه‌ای از گجت‌ها مانند قطب نما، ارتفاع‌سنج، هواسنج، زنگ هشدار و کرنوگراف بدون نیاز به تعداد زیادی دکمه یا منوهای پیچیده به سرعت ارتباط برقرار کنید.

در نهایت، تیسوت ساعت‌هایی با بند قابل تعویض ارائه می‌دهد. تسمه‌های قابل تعویض، بهترین ابزار جانبی این ساعت هستند و با دو کلیک ساده، انتخاب‌های بیشتری را برای شخصی‌سازی ساعت، متناسب با هر موقعیتی ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: ساعت سیتیزن بهتر است یا اورینت

امکانات و ویژگی‌های ساعت سیتیزن

یکی دیگر از ویژگی‌های مهم ساعت سیتیزن استفاده از آلیاژ فوق‌العاده قوی سوپرتیتانیوم است که 5 برابر فولاد ضدزنگ در برابر خش و ضربه مقاوم است. همچنین ساعت‌های ورزشی و ساعت سیتیزن پرومستر از عمق 200 الی عمق 1300 متر زیر آب مقاومت دارند و در نهایت، دقت بی‌نظیر ساعت‌های اتمی سیتیزن با تلورانس 1 ثانیه خطا در هر 100 هزار سال نیز از دیگر عجایب ساعت‌های این شرکت افسانه‌ای است.

یکی از ویژگی‌های مهم ساعت سیتیزن استفاده از آلیاژ فوق‌العاده قوی سوپرتیتانیوم است که 5 برابر فولاد ضدزنگ در برابر خش و ضربه مقاوم است.

ساعت سیتیزن بهتر است یا تیسوت

تیسوت یک برند سوئیسی لوکس است که قیمت آن نسبت به رقبای سطح بالای خود مقرون‌به‌صرفه‌تر است. آن‌ها اولین ساعت ضدمغناطیسی جهان و اولین ساعت لمسی چندمنظوره جهان را به بازار معرفی کردند. علاوه بر این، تیسوت به عنوان زمان نگهدار رسمی در مسابقات قهرمانی ورزشی مختلف مانند شمشیربازی،‌هاکی و دوچرخه سواری معرفی شده است.

Citizen یک برند ژاپنی با ریشه سوئیسی است. هنگامی که این شرکت در سال 1930 تشکیل شد، به شدت تحت‌تأثیر سرمایه‌گذاران سوئیسی قرار گرفت که به رشد شرکت نوپای سیتیزن کمک کردند. این برند در سال 1993 اولین ساعت اتمی چند باندی را به دنیا معرفی و فناوری اکودرایو را طراحی کرد. ایده اصلی پشت ساعت‌های Eco-Drive استفاده از سلول‌های خورشیدی به منظور کاهش تأثیر اتلاف باتری بر محیط‌زیست بود.

اما اولین نکته‌ای که باید برای پاسخ به این سؤال که «ساعت تیسوت بهتر است یا سیتیزن» بررسی شود، کیفیت ساخت آن‌ها است. تیسوت، ساعت‌های مکانیکی اتوماتیک و همچنین ساعت‌های کوارتز آنالوگ و دیجیتال را تولید می‌کند. قاب‌های ساعت از فولاد ضدزنگ ساخته شده‌اند که یک استاندارد صنعتی است. صفحه آن‌ها از کریستال یاقوت کبود ساخته شده که مقاومت بالایی در برابر خراش دارد. بندهای ساعت‌های تیسوت، معمولاً چرم، لاستیک یا نایلون قوی است و تا 30 الی 100 متر زیر آب نیز مقاومت دارد.

سیتیزن، ساعت‌های کوارتز و حرکات اتوماتیک مکانیکی تولید می‌کند. قاب‌های فولادی ضدزنگ و صفحه کریستال یا یاقوت کبود، بند استیل ضدزنگ، چرم، نایلون یا لاستیک و مقاومت 100 الی 1300 متر زیر آب نیز از ویژگی‌های ساعت‌های سیتیزن محسوب می‌شود. در مجموع، وقتی صحبت از کیفیت ساخت کلی به میان می‌آید، تیسوت حرف اول را می‌زند، چون تیسوت در اکثر ساعت‌های خود از حرکات و مواد با کیفیت بالاتر استفاده می‌کند.

برند تیسوت، اولین ساعت ضدمغناطیسی و ساعت لمسی چندمنظوره‌ی جهان را به بازار معرفی کرد.

اما در مورد ظاهر، تیسوت به عنوان یک برند سوئیسی، قطعاً ظاهری عالی دارد که در نگاه اول کاملاً مشخص است. طیف گسترده‌ای از طرح‌های معمولی، ساعت‌های ورزشی، کرنوگراف، سبک‌های مینیمالیستی و ساعت‌های سبک غواصی در طراحی‌های تیسوت یافت می‌شود.

Citizen هم دارای ساعت‌های ورزشی، معمولی، کرنوگراف، مینیمالیستی و همچنین ساعت‌های غواصی است و علاوه بر این، اخیراً ساعت‌های جذاب‌تری را هم روانه بازار کرده است. در مجموع، وقتی صحبت از طراحی و استایل به میان می‌آید، سیتیزن کمی متنوع‌تر است. در مورد قیمت، تیسوت خود را به عنوان یک برند لوکس سوئیسی مقرون‌به‌صرفه معرفی کرده است که محدوده قیمت متوسط ​​تا متوسط ​​رو به بالا را دربرمی‌گیرد. سیتیزن هم در همین محدوده قرار دارد، اما در کل، قیمت آن کمی پایین‌تر است.

در نهایت، بررسی‌ها نشان می‌دهد در مقایسه میان ساعت سیتیزن و تیسوت، خرید ساعت سیتیزن با کمی اختلاف بهتر است، چون طراحی متنوع‌تر و قیمت نسبتاً پایین‌تری دارد؛ اما کیفیت کلی ساعت‌های تیسوت بالاتر است. به این ترتیب، در پاسخ به عزیزانی که می‌خواهند بدانند خرید ساعت متی تیسوت بهتر است یا سیتیزن، باید بگوییم هر دو برند فوق‌العاده‌ هستند و این به سلیقه و نیاز شما بستگی دارد که کدام را انتخاب کنید. تیسوت ساعت‌های کوارتز گران‌قیمت، اما اتوماتیک با قیمت مناسب تولید می‌کند و سیتیزن ساعت‌های کوارتز و اتوماتیک باارزشی را به فروش می‌رساند.

بیشتر بخوانید: ساعت سیتیزن بهتر است یا الگانس

مقایسه قیمت ساعت سیتیزن با تیسوت

تفاوت قیمت ساعت سیتیزن و تیسوت به عوامل مختلفی مانند کیفیت محصول، نوع تجهیزات، طراحی و نوع ساعت بستگی دارد. ساعت سیتیزن به عنوان یک برند معتبر و تأیید شده، قیمت نسبتاً پایین‌تری دارد. همچنین برند سیتیزن در بازار جهانی شناخته شده‌تر است و طراحی‌های متنوع‌تری را ارائه می‌دهد، اما اگر به دنبال یک ساعت لاکچری هستید، تیسوت انتخاب بهتری خواهد بود.

بسیاری از مشتریان وقتی به پای خرید و انتخاب ساعت می‌رسند، مردد می‌شوند و می‌خواهند بدانند ساعت تیسوت بهتر است یا سیتیزن. توصیه ما این است که ابتدا این مقاله را به دقت مطالعه کنید و بعد تصمیم نهایی خود را بگیرید تا بهترین و رضایتمندانه‌ترین تجربه خرید را داشته باشید.

منبع +

آیا سیتیزن برند بهتری است یا تیسوت؟

سیتیزن برندی معتبر، قدیمی، باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه است که ساعت‌هایی با دقت بسیار بالا را طراحی و تولید می‌کند. ساعت‌های تیسوت لوکس‌تر و نسبتا گران‌تر هستند. اما در مجموع، انتخاب بستگی به سلیقه مشتری دارد.

آیا سیتیزن یک ساعت لوکس محسوب می‌شود؟

Citizen یک ساعت لوکس نیست، چون از مواد لوکس مانند پلاتین یا طلا در ساعت‌های خود استفاده نمی‌کند. ساعت‌های لوکس کمیاب هستند، چون با دست ساخته و مونتاژ می‌شوند و تولید حتی یک ساعت زمان زیادی می‌برد. این ساعت‌ها از فلزات و سنگ‌های گرانبها ساخته می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *